Rekapitulace stavby

Nemůžeme uvěřit, že už to bude téměř rok, co jsme trávili dny a noci rekonstrukcí naší hospůdky.

Byl to boj! Asi stejně tak jako u jakékoliv budovy, která má za sebou odžitá víc jak stoletá léta, ale Mařenka si to zasloužila, snad na to dokonce i čekala. Bodejť by ne, však už toho odsloužila a pamatovala víc než my všichni dohromady. Skrývá spousta příběhů, smutků, ale o to víc radovánek a veselí nejednoho z nás. 

Kus cesty jejího nového kabátu je za námi a věřte nám, bez správných lidí vedle sebe, pomocných rukou, rad, podpory a přátelských poklepání, bychom na té cestě bloudili ještě dnes. 

Byl to neuvěřitelně rychlý čtvrt rok plný zvratů, překážek, probdělých nocí, potu a dřiny. Nebudeme tajit, že rekonstrukce neměla být ani tak zdaleka rozsáhlá, ale když už, tak už! A tak jsme před očima viděli jak se nám nejprve ztrácela a během pár dnů zas rostla a rostla do nynější podoby, která zatím ještě stále není finální, ale jsme blíž a blíž.

Přátelé, rodino, kamarádi, děkujeme, děkujeme, že Vás máme! Po celičký život na tyhle chvíle budeme vzpomínat a víte co? Jen díky vám to bude s úsměvem na tváři, jen díky tomu, že Vás máme, dostává Mařenka nový nádech, který ji snad povede další stovkou let. 

Jste v našich srdcí, jste srdcem naši hospůdky a to navždy!

Děkujeme!